Jäsenrekisteri

Tervetuloa seuran jäseneksi!

Täytä oheinen lomake, jolla vahvistat seuran jäsenyytesi. Seura vahvistaa hakemuksen, jonka jälkeen pystyt kirjautumaan jäsenrekisteriin. Tähän voi mennä muutamia päiviä.

Suomeksi
In English

Kursseihin ilmoittaudutaan jäsenrekisterin tapahtumien avulla ja kurssien laskutus tapahtuu jäsenrekisterin kautta. Jos olet jo jäsenrekisterissä, voit ilmoittautua kursseille tapahtumien avull

KAIKKI KURSSI-ILMOITTAUTUMISET

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kun ilmoittaudut tapahtumaan, sinulle lähetetään lasku sähköpostiin. Täytä laskutusosoite-kenttä vain, jos haluat laskun eri osoitteeseen kuin jäsenrekisterin oletussähköpostiisi! Jos haluat maksaa laskun osissa, se on mahdollista samalla viitenumerolla. Ilmoita tässä tapauksessa asiasta oskari (a) swks.fi. Ongelmatilanteet ja kysymykset voit laittaa myös samaan osoitteeseen! HUOM! Kurssien alkupäivämäärät näkyy rekisterissä teknisistä syistä kurssiajan jälkeisenä päivänä, kurssit alkavat aina syyskuussa ja tammikuussa!

Alennusta voit saada jo harjoittelevasta sisaresta tai seuran hallitukseen kuulumisesta. Jos olet oikeutettu alennuksiin, valitse tapahtumista lisätiedolla ”*SISARALE” tai ”*HALLITUSALE” nimetty tapahtuma. HUOM! Sisaralennuksen tapauksessa siis vain toinen (tai toinen ja kolmas jne) saavat alennuksen, eivät kaikki! Ja alennuksen saa vain, jos molemmat sisarukset ovat seuran harrastajia, valmentajan sisarukset eivät siis saa alennusta. Joten ole tarkkana, että ilmoittautuminen menee oikein 🙂 Kysy oskari (a) swks.fi jos on ihmeteltävää alennuksista. Tarkista alennukset täältä.