Suomen Wushu Kungfu Seura

SWKS_logo

Seurassamme harjoitellaan monipuolisesti eri kungfutyylejä ja akrobatiaa. Kursseja on erikseen lapsille ja aikuisille, ja jokainen voi valita oman tapansa kehittyä. Harrastajamme kehittävät seuran toimintaa aktiivisesti.

Harjoittelussa korostamme wushun kehoa ja mieltä kehittäviä vaikutuksia painottaen liikkumisen positiivisia terveydellisiä vaikutuksia. Seuran jäsenille opetetaan kehonhallinnan lisäksi myös ajatus toisten kunnioittamisesta sekä henkisellä että fyysisellä tasolla.

Suomen Wushu Kungfu Seura ry. on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka pääasiallinen toiminta keskittyy kiinalaisten terveys-, näytös- ja taistelulajien eli wushun harjoittelun. Pyrimme myös edistämään lajin tunnettuutta pääkaupunkiseudulla.

Seuran perustaja, Mestari Hamed Shafae (1970-2021) harjoitteli kamppailulajeja yli kolmekymmentä vuotta ja toimi seuran mestarina vuosina 1997-2021. Mestari Shafaen poismenon jälkeen opetusvastuu on siirtynyt seuran edistyneille oppilaille ja aktiiveille. SWKS on toiminut Helsingissä vuodesta 1997 asti, ja toimii pääosin harrastajien kausimaksujen sekä Helsingin kaupungin liikuntaviraston avustusten avulla. Pieniä sivutuloja seura saa erilaisista näytöksistä ja tapahtumista joissa seuran näytösryhmä esittää wushun lisäksi usein leijona- ja lohikäärmetanssia.

Kysy lisää contact (a) swks.fi.